Welkom op onze vernieuwde website!

Geachte bezoeker,

 

Welkom op onze vernieuwde website!
Deze website heeft een facelift gehad en is geheel up-to-date met responsive webdesign (website automatisch afstemt op PC, Tablet en GSM gebruik). Sínergismo Mediation is hiermee nog makkelijker bereikbaar voor u en daarmee hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Tegelijkertijd kunt u lezen dat de te leveren diensten zijn uitgebreid. Verder ziet u dat ik mij de afgelopen jaren heb doorontwikkeld in mediation. Vooralsnog, ben ik in Limburg (2016) de enige, die mediation toepast vanuit de narratieve benadering. Daar ben ik trots op. Heeft u vragen of wenst u advies, schroom niet te bellen of te mailen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dyonne Hermans (dinsdag, 10 januari 2017 09:22)

    Beste Jorge, het was zeer prettig om deze website voor jou en Sinergismo te mogen ontwerpen en ontwikkelen. Ik wens je er dan ook heel veel succes mee! Groet, Dyonne.