Een nieuwe start

 

Scheidingen, relatieproblemen en andere familie- of arbeidsgeschillen hebben een grote emotionele impact. Om een nieuwe start te kunnen maken, is het daarom van groot belang om in open overleg een duurzame oplossing te vinden. Bij het maken van soms lastige keuzes staat Sínergismo je terzijde met neutrale hulp en begeleiding. Samen gaan we op weg naar die duurzame oplossing, zodat iedereen positief vooruit kan kijken.

 

Na een eerste gratis gesprek bekijken we samen het pad dat we gaan bewandelen. Is er een klik, dan gaan we van start en begeleid ik jullie in het voeren van een open onderlinge communicatie en het overbruggen van eventuele verschillen van inzicht. Begrip voor elkaars standpunten leidt immers sneller tot een oplossing die beiden tevreden stelt. Zo voorkom je een juridische strijd en zijn jullie perspectieven een stuk positiever.

 

In dit traject sta ik tussen jullie in, denk ik met jullie mee en stuur ik waar dat nodig of wenselijk is. Jullie zelf zijn immers de deskundigen over wat vooral wél of niet werkt in jullie gezin, relatie, familie of werkkring.

 

Met open vizier

Ik help jullie kortom om op een harmonieuze manier het verleden af te sluiten en met open vizier vooruit te blikken. Dat is immers waar het uiteindelijk om draait: dat jullie zonder bagage werk kunnen maken van een nieuwe start, samen of apart. Jullie zelf – en niet een boven partijen staande advocaat of rechter – bepalen de inhoud en de einduitkomst van relatiecoaching. Daardoor is júllie oplossing ook écht een maatoplossing.

 

  

Echtscheiding

 

Scheiden is een emotioneel proces. Sínergismo begeleidt je tijdens en ná de scheiding om hier samen (en met je kinderen) goed uit te komen.

 

Overige relaties

 

Onenigheid kan een zware wissel trekken in een relatie, binnen families of in een arbeidsrelatie. Ik begeleid en bemiddel om een stroeve relatie weer in de rails te zetten.