Over Sínergismo

In welk ontwikkel of conflict situatie u zich ook bevindt, uw situatie is uniek en verdient het om met de grootst mogelijke aandacht te worden aangepakt, om zo tot een nieuwe situatie te komen of om te gaan zien dat u keuze mogelijkheden heeft.

In een persoonlijk ontwikkel traject, welke al dan niet veroorzaakt wordt door omstandigheden of vanuit je eigen wil om meer inzicht in je zelf te krijgen of om dat je iets wilt veranderen, daar kan Sínergismo Coaching u goed bij begeleiden.

Waarin onderscheidt Sínergismo Coaching zich ten opzichte van andere coaches:
-Vanuit intuïtie (vanuit gevoel/ingeving gebaseerd op informatie en door het stellen van vragen)
-Als ervaringsdeskundig (verschillende processen van grote verandering ondergaan)
-Internationaal trainer (2016-2019) in verander en ontwikkel trajecten van mensen en teams,
-Als uitgangspunt, vanuit dagelijkse situaties of vraagstukken en of belemmeringen. Dit maakt de begeleiding herkenbaar en praktisch.
-Respect
-Zonder vooroordeel
-Zonder waardeoordeel
-Vanuit ons wezen als mens waarin we wel eens ervaren dat het ook anders had gekund of gemoeten.
-Gericht op zelfbeschikking, weer instaat zijn zelf aan het roer van je schip (het leven) te staan.
-Ontwikkelen van inzicht waardoor u zult ervaren dat er keuzes zijn, dat geeft ruimte en perspectief.

Mediation:
MfN-registermediator José Jorge de Vries van Sínergismo ondersteunt u hierbij op een neutrale manier. Met een frisse kijk op de zaak en op laagdrempelige wijze brengt Sínergismo het gehele conflict in beeld en wordt samen met de aangeschoven partijen toegewerkt naar een manier om het conflict te beëindigen.

Wie kiest voor mediation kiest voor maatwerk in conflictoplossing/- preventie met als doel weer ‘on speaking terms’ te komen. Sínergismo, vertegenwoordigd door José Jorge de Vries, werkt op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid en is daarnaast neutraal en objectief.