Waarom Sínergismo?

IK GELOOF IN MOGELIJKHEDEN

Wat er ook speelt – privé, individueel, relationeel of zakelijk ik heb er alle vertrouwen in dat mensen er samen kunnen uitkomen. Dat geldt voor mensen in samengestelde (stief)gezinnen, voor partners tijdens of na een scheiding en ook voor partners, familie- of teamleden die onenigheid hebben. Uit ervaring weet ik namelijk dat veel problemen en geschillen een gevolg zijn van miscommunicatie, gebrek aan waardering of onduidelijkheid.

 

Mijn streven is om de (juridische) gevolgen van dergelijke onenigheid zoveel mogelijk te beperken. Dit doe ik door jullie mét elkaar te laten praten en jullie zo mogelijkheden te helpen vinden om tot een oplossing te komen. Of ga ik met jou individueel aan de slag. Daarbij ben ik menselijk en sterk vanuit mijn gevoel gestuurd daarnaast ben ik toegankelijk waar het kan en soms zakelijk, confronterend en efficiënt waar nodig.

IK ONTZORG EN ONDERSTEUN

Er komt nogal wat op je af als je een samengesteld gezin vormt, uit elkaar gaat of al bent, of een probleem hebt. Ik help en begeleid je dan om alles op een rij te zetten. Allereerst door je als mens centraal te stellen. Door oprecht te luisteren geef ik je de persoonlijke aandacht die je verdient. Het is vervolgens aan jullie zelf om in open gesprekken tot de kern te komen van je geschil en daar samen een oplossing voor te vinden.

 

Als coach en mediator begeleid ik dat proces en bied ik ondersteuning bij hieruit voortvloeiende zaken zoals alimentatie, lijfrentes of boedelverdelingen. Bij stiefgezinnen en scheidingen focus ik bovendien sterk op de belangen van de kinderen. Sínergismo heeft oog voor nu én voor straks en biedt daarom passende nazorg.

 

 

IK BIED MEERWAARDE

Sínergismo is een MfN-geregistreerd bedrijf met veel ervaring en mensenkennis, volop verstand van zaken en een uitgebreid netwerk. Met deze kwalificaties op zak lukt het mij in bijna alle gevallen om de partijen – ook in de wat moeilijkere trajecten – tot een duurzame en breedgedragen overeenkomst te laten komen. Want dat is het uiteindelijke doel: toewerken naar een zo positief mogelijk eindresultaat.

 

 

In dit proces hecht ik veel waarde aan vertrouwen, laagdrempeligheid en openheid. Ik ben zelf toegankelijk, sociaal en invoelend, maar waar dit het traject ten goede komt, kan en zal ik ook de leiding op me nemen. Ik luister, ik kijk en maak gebruik van mijn ervaring met mensen. Ik werk immers mét mensen en vóór mensen.


Mediation is...?

"Welke keuze maak jij morgen?"