Jorge de Vries

Als MfN-REGISTER MEDIATOR VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN OF OVERHEIDSINSTANTIES

Na een lange periode bij de politie gewerkt te hebben en veel ervaring te hebben opgedaan in het oplossen van problemen, conflicten en miscommunicatie, opvoedkundige vragen, onenigheid of andere struikelblokken maakte Jorge de overstap naar een nieuwe uitdaging, die van mediator. “Sínergismo is de naam van mijn bedrijf. Si, staat voor ‘ja’ in het Spaans, daar waar ook mijn eigen roots liggen’, en dus ook een stukje van mijn persoonlijke balans. Sínergismo staat voor ‘ja’ zeggen tegen een nieuwe balans. De balans die partijen moeten hervinden nadat een conflict is opgelost. Net zoals het woord ‘Si’ goed voelt, is ook balans belangrijk.

Niet alleen hecht ik enorm veel waarde aan laagdrempeligheid en openheid, wederzijds vertrouwen hoort net zo goed tot mijn taak om tot goed mediatorschap te komen. Ik ben toegankelijk. Ik luister, ik kijk, ik maak gebruik van mijn ervaring met mensen. Ik werk met mensen, voor mensen, voor U. Alles op basis van toegankelijkheid en veiligheid en in de hoedanigheid van een objectieve, onafhankelijke tussenpersoon. Omdat goede mediation alle aandacht verdient gaan we niet over één nacht ijs. Eerst een (gratis) intakegesprek, dan beslissen en op een weloverwogen manier met alle partijen aan de slag gaan, is hoe het hoort. Samen aan tafel aanschuiven, in de wetenschap dat een ‘positieve eindstreep in zicht komt. Dat doe ik graag met u samen!”

Werkwijze:
‘Doe geen dingen overhaast, maar beslis weloverwogen’.
Na een gratis intakegesprek waarbij u al uw vragen kunt stellen - gevolgd door een samen bepaalde bedenktijd - wordt een mediation-overeenkomst opgesteld. Weten waar u aan toe bent, wat verwacht wordt van zowel u als de mediator, is uitgangspunt voor een goede mediation. Wat er ook besproken wordt, alles blijft ‘onder ons’.

Mediation werkt op basis van vrijwilligheid. Wilt u niet langer verder, dan is dat uw goed recht. Maar maak het wel bespreekbaar, voel u veilig om te zeggen wat u denkt of waarom u tot dit besluit bent gekomen. Ook bij vragen of twijfel, of wanneer u ontevreden bent over de gang van zaken binnen de mediation, laat het Sínergismo weten.

Meer informatie?
Sínergismo verstrekt u graag een leaflet met uitgebreide informatie over haar werkwijze en aanvullende mogelijkheden. Tel.: 06 - 41 79 10 32 of E: jorge@sinergismo.nl